El Servei d’Urgències Municipal (SUM) de l’Ametlla de Mar ha cedit a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta un respirador automàtic, perquè pugui disposar de més equips per als pacients greument afectats pel coronavirus, ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Davant l’emergència sanitària que s’està vivint, el servei d’emergències de l’Ajuntament ha volgut contribuir a proporcionar material al centre hospitalari de referència, perquè pugui utilitzar-se de manera immediata. Aquest respirador forma part d’un dels vehicles assistencials del SUM.

Redacció: La Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.