Divendres la tarda els Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya van interceptar a un ciclista a l’Aldea que circulava per l’AP-7 entre Amposta i el municipi aldeà en sentit nord, pel qual va estar denunciat per aquest doble motiu.

Fruit de les mesures i els controls que s’están establint arreu de l’estat català, els membres del cos policial van poder aturar-lo. Malgrat les advertències de no poder circular excepte causa justificada i no poder sortir de casa a fer esport, encara n’hi ha cassos com aquest que se salten el confinament decretat per l’estat d’alarma pel Govern Espanyol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.