Després que ja es confirmessin les suspensions de dos tornejos importants de futbol base com el MIC i l’Internacional Terres de l’Ebre, tots dos a causa del Coronavirus, ara un altre esdeveniment esportiu en protagonisme ebrenc ha estat cancel·lat.

En aquest cas, però, no es tracta d’un torneig, sinó d’un campus d’estiu, el que el jugador d’Ulldecona Oriol Romeu organitza cada estiu a la seva població natal. Segons ha informat el mateix jugador del Southamton de la Premier League,  la sisena edició del campus Oriol Romeu Experience ha quedat suspesa. La falta d’organitzadors, sumat a la difícil situació que viu l’esport, han estat els causants de la cancel·lació de l’esdeveniment.

 

 

La Penya Oriol Romeu era qui s’encarregava de l’organització de l’esdeveniment que s’havia de dur a terme del 25 al 30 de juny a Ulldecona. En les passades edicions, durant l’Oriol Romeu Experience, els nens i nenes van poder gaudir d’entrenaments, competicions, activitats d’oci, piscina… i compartir totes aquestes experiències amb el mateix jugador i altres futbolistes d’elit.