D’altra banda durant la mateixa tarda, una dona de 40 anys veïna de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) va ser denunciada penalment per conduir de manera temerària i sota els efectes de les begudes alcohòliques i les drogues.

En el transcurs d’un control de trànsit, que mossos d’esquadra realitzaven a la carretera N-340 en el municipi d’Alcanar (Montsià), un vehicle que circulava en contra direcció va dirigir-se directament cap els agents i aquests van tenir que apartar-se ràpidament per no ser atropellats.

El vehicle, conduit per una dona, va marxar ràpidament del control sense que els agents el poguessin aturar.

Posteriorment el vehicle va ser localitzat per agents de la Policia Local d’Alcanar en un camí d’aquesta localitat i van donar avís als Mossos d’Esquadra.

Els agents van realitzar les proves de detecció d’alcohol a la conductora del vehicle i van donar una taxa final de 1,48 mg/l en aire expirat, sis vegades superior a la taxa permesa. La conductora també va donar positiu en cocaïna en la prova indiciaria de detecció de drogues.

Els policies van requerir la presència del Servei d’Emergències Mèdiques atès el greu estat etílic que presentava la dona, per la qual cosa va ser traslladada a un centre hospitalari.

Les diligències penals van ser remeses al jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.