L’entrenador ampostí Josep Gombau ha confirmat avui dimecres que deixa de dirigir l’Odisa FC de la Superlliga Índia, conjunt al que entrenava des de la passada temporada.

Gombau, que s’ha desvincular del conjunt indi per motius personals, ha manifestat que “no ha estat una decisió fàcil de prendre. He gaudit del meu temps al club i estic orgullós de lo que he pogut construir aquí. Lamento no poder acabar el projecte que vaig començar però sempre recolzaré a l’Odisha”. Per la seua banda, el club s’ha mostrat agraït amb l’entrenador d’Amposta amb declaracions del seu president, Rohan Sharma, que ha declarat que “algunes coses a la vida són més importants que el futbol. M’agradaria agrair a Gombau i al seu cos tècnic des del fons del meu cor por tot el que han fet pel club”. Sharma ha afegit que “Gombau sempre tindrà un lloc a l’Odisha”.

Redacció: David Castrejón