El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha obviat novament la petició del govern de la Generalitat perquè aprovi un confinament total a Catalunya, i ha insistit que “el virus no respon a fronteres ni territoris“. En resposta a una pregunta sobre aquesta qüestió a la roda de premsa que ha ofert per anunciar el nou decret de mesures contra el coronavirus, el president espanyol s’ha limitat a apuntar que el seu executiu actua avalat pel criteri dels experts, i s’ha mostrat convençut que amb les mesures que desplega “serem capaços de contenir la propagació del virus“.
Ha fet aquestes manifestacions malgrat que la presidenta del govern Balear, Francina Armengol, ha anunciat que l’executiu espanyol sí que ha acceptat la seva petició per prohibir els vols comercials i el trànsit marítim que no sigui de mercaderies.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.