Un altra competició a nivell nacional que ha caigut a causa de la pandèmia del Coronavirus, ha estat l’Ironcat que es tenia que disputar entre el proper 16 de maig a l’Ampolla. En aquest cas, ha estat un ajornament i la nova data s’ha fixat el dia 3 d’octubre. Una decisió que han comunicat l’organització d’aquest esdeveniment a través d’un comunicat que diu el següent:

A causa de la situació excepcional que està vivint el país, el Patronat Municipal de Turisme i Esports de l’Ampolla s’ha vist amb l’obligació de canviar la data de celebració del XVI IRONCAT.

La nova data serà el 3 d’octubre de 2020, però s’ha de tenir present que aquest nou dia està condicionat a la normalització del país i a tenir un nombre mínim de 100 participants inscrits.

Des de l’organització s’és conscient que la provisionalitat no ajuda en absolut a la concentració ni a l’execució del pla d’entrenament, però tant el país com el món estan vivint instal·lats en aquesta situació.

No es pot assegurar si a l’estiu estarà tot normalitzat o si ho estarà a la tardor. No se sap res del futur ni a curt ni a mitjà termini.

En el cas que hi hagi inscrits que la nova data no els vagi bé, se’ls reemborsarà la totalitat de la inscripció. El Patronat assegura que mai ha estat la seva política fer negoci d’aquesta activitat i així seguirà sent. De la mateixa manera, informa que si finalment s’acaba suspenent l’edició 2020, es retornaran els diners a tots els afectats i les afectades.

Des de l’organització es vol agrair per endavant la col·laboració i comprensió de tots els implicats i implicades en aquesta circumstància excepcional.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.