Divendres passat es va signar un històric conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Campredó i la família Julve-Villó, gràcies al qual 8 obres de la col·lecció artística d’aquesta família seran exhibides a la Sala d’art Francesc Llop durant un termini de 4 anys.

Es tracta de set olis paisatgístics i un dibuix del cos humà, que ja es poden visitar al costat de la col·lecció de quadres, il·lustracions i dibuixos de l’il·lustre pintor impressionista campredonenc (Campredó 1873-Barcelona 1970). L’alcalde de Campredó, Damià Grau, i el col·leccionista Gonzalo Julve, van mostrar la seua satisfacció per l’acord signat, que ha permès que tota la Sala d’art ja compti amb obra llopiana en exclusiva. La presidenta de l’associació Amics de Francesc Llop, Neus Arasa, així com altres membres de la junta, també estaven presents en un històric moment que permet fer un pas endavant considerable en la difusió de l’obra del campredonenc més universal. Emigdi Subirats, com a dinamitzador de cultura de l’Ajuntament i investigador de la vida i obra del pintor impressionista, va agrair molt sentidament la gentilesa de la família Julve-Villó, així com la seua estima i passió pel món de la pintura i per l’art en general.

Aquesta activitat està emmarcada dins de l’Any Francesc Llop que es celebrar durant aquest 2020. La sala Francesc Llop està oberta a la visita amb cità prèvia durant totes les tardes en dies laborables.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.