Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries acudeixen aquest divendres a la seua cita anual al Tradicionàrius acompanyats dels seus millors amics en el panorama de la música ebrenca. Pepet i Marieta, Montse Castellà, Èric Vinaixa, Xeic!, Imma de Sopa i la Xaranga Xino Xano seran els convidats especials d’un concert que combinarà temes propis de cadascun amb versions de cançons dels Quicos.

Tot plegat, serà una gran nit musical de les Terres de l’Ebre a Barcelona, una trobada només amb un únic precedent: el concert que el passat mes de setembre va aplegar prop de 5000 espectadors al parc municipal de Tortosa a les festes de la Cinta. El concert tindrà lloc al teatre del Centre Artesà Tradicionàrius a les 22h.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.