El passat dissabte, 29 de febrer, es va celebrar la 17ena Nit de l’Esport local a Ulldecona. L’acte, en què es fa un reconeixement a esportistes, entitats, clubs i associacions, va comptar amb els següents guardonats:

Els i les esportistes d’enguany van ser els futbolistes Sandra Rovira Navarro, Oriol Romeu Vidal, Aleix Garcia Serrano, Miquel Callarisa Millán i Marc Cordoba Salas; les jugadores de tennis taula Laya Monterde Renaud, Eugenia León Roig i Nina Goncear; els billaristes Aleix Arnau Abilleira i Ricard Arnau Font; el pilot de trial Adam Raga Sans, la patinadora Mireia Pujol Tomàs; les atletes Maria Vidal Poy, Meritxell Benito Villaraso i Adelina Daraban; Nerea Artola Forcadell i Júlia Parra Ballesta en twirling, i Agus Juan-Camps Castell, corredor de Trail i Ultra-Trail.

Pel que fa als clubs i entitats guardonades van ser: Club Esport Sala Ulldecona, les seccions de bàsquet, tennis taula, patinatge i natació del Club Joventut, el Club Twirling Ulldecona, el Club Tir al Plat Les Pedreres, el Club de Futbol Ulldecona, Sudactiu, la Penya Barcelonista, Universal Gym Raga, el club de twirling La Vie, Kangoo Club Adina Bocsa, l’Escola de Futbol Base, i els centres educatius Escola Ramón y Cajal i Institut Manuel Sales i Ferré.

En l’apartat de mencions especials es va fer un reconeixement a Oscar Cortiella Hervás per la seva col·laboració durant 20 anys amb la secció de bàsquet del Club Joventut Ulldecona.

En els seus parlaments, el regidor d’Esports, Albert Palacios, i la tinent d’alcaldia, Monica Fabra, van posar de manifest la gran tasca que fan els esportistes i les entitats, tant pel foment d’hàbits saludables com per la seua funció educativa i de cohesió social.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.