El Govern destinarà 695.000 euros als treballs per estabilitzar talussos al llarg d’un tram de 23 quilòmetres de la carretera C-12 entre Tortosa i Benifallet, que van patir despreniments de material com a conseqüència de les intenses pluges durant el temporal Glòria, el passat gener. El Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts la declaració d’emergència de l’obra que, segons el Govern començarà en breu. Es preveu la construcció de cunetes i baixants per a canalitzar les aigües; el sanejament dels talussos, la col·locació de malles, la fixació de blocs mitjançant ancoratges, la projecció de formigó o la prolongació de murs de sosteniment a peu de talús. Aquest tram de l’Eix de l’Ebre registra un trànsit de 7.300 vehicles diaris de mitjana.

Durant l’execució de les obres, es preveuen afectacions puntuals al trànsit que es regularan mitjançant passos alternatius senyalitzats.

Autor: