El CE Tortosa d’handbol es va imposar clarament al Joventut Handbol la Llagosta per 36-18. El partit que enfrontava al líder, Tortosa, contra el cuer, La Llagosta no va tenir color i els tortosins van ser molt superiors durant tot el partit.

La Llagosta, que només ha sumat 2 empats en les 19 jornades disputades, no va poder aguantar el ritme imposat pels locals i va sucumbir davant del poder ofensiu del Tortosa. El 18 a 9 amb el que va acabar la mitja part, ja ho reflexava. A la represa, la tónica no va canviar i el Centre d’Esports Tortosa va seguir fent el seu partit fins arribar al 36 a 18 final.

Amb aquesta victòria, la cinquena consecutiva, el conjunt del Baix Ebre continúa com a líder en solitari de la primera fase A de la tercera divisió catalana d’hanbol. Després de dinou jornades, el Tortosa, que només ha perdut 2 partits suma 34 punts, i es manté a 3 del seu principal perseguidor, l’Handbol Sant Quirze.