Sota el lema “petis herois”, la segona edició del torneig solidari de futbol en categoria benjamí ha estat tot un èxit. L’obejctiu d’aquest torneig de futbol base, que complia enguany la seua segona edició, no es altre que recaptar fons per la lluita contra el càncer a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Setze equips i gairebé tres-cents participants entre jugadors, jugadores i entrenadors destacant equips que li van donar molt de prestigi al torneig d’enguany com va ser el València, el Vila-real, el Llevant o el Cornellà. Unes expectatives de creixement que fan que de cara a noves edicions el torneig es pugui plantejar nous reptes, tenint en compte que la competició ha crescut molt en aquesta edició on han passat més de 700 persones pel camp de l’Aube.

Tot perquè els joves participants puguin viure noves experiències i aprendre que amb el futbol, es poden aconseguir grans coses.

El torneig té un caire solidari que enguany ha complert amb escreix els diners recollits per l’organització d’aquest esdeveniment que aniràn en benefici dels nois i noies en càncer infantil. S’han rebut més de 3.500 euros, superant la xifra de 1.342 de la primera edició. Un èxit rotund i sense precedents que anima als organitzadors de cara a la edició de la temporada vinent.

La temporada dels Avatars Academy clourà amb el torneig de final de temporada un cop acabin les competicions.