Durant aquesta setmana, els clubs coneixeran les quantitats i rebran el formulari per percebre el 50% de la subvenció, en la tercera temporada de la campanya d’impuls del futbol i futbol sala femení català.

La Federació Catalana de Futbol ha iniciat el procés de repartiment dels ajuts econòmics del projecte #Orgullosa, en la tercera temporada de la campanya d’impuls del futbol i futbol sala femení català. Al llarg d’aquesta setmana, tots els clubs amb dret a percebre la subvenció coneixeran la quantitat assignada, a més de rebre el formulari per poder tramitar el cobrament del 50% de la subvenció, que s’ingressarà al compte federatiu de l’entitat. El 50% restant el percebran a final de temporada.

La campanya beneficia, en l’actual curs 2019-2020, a un total de 13.847 federades —xifra que inclou jugadores, entrenadores i noies àrbitres, com a gruix principal de llicències—, i de 880 equips de futbol i futbol sala femenins.

#Orgullosa destinarà aquesta temporada més d’un milió d’euros, entre ajuts directes i indirectes, per continuar impulsant el futbol i futbol sala femení català, en una iniciativa que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Les accions d’#Orgullosa

Engegada l’estiu de 2017 i en el seu tercer any amb vigència, la campanya #Orgullosa engloba quatre eixos principals d’acció: ajuts econòmics, formació, accessibilitat i visibilitat. Algunes de les accions més destacades són:

 • Subvenció del quilometratge per als clubs que tenen equips femenins.
 • Bonificació en la quota de la Mutualitat Catalana de Futbolistes.
 • Beques en els cursos de l’Escola Catalana d’Entrenadors.
 • Descomptes en la matrícula dels cursos del Comitè Tècnic d’Àrbitres.
 • Protocol de sortida al camp amb la bandera taronja d’#Orgullosa en tots els partits de futbol i futbol sala femenins.
 • Brodats a les mànigues amb el logotip d’#Orgullosa que llueixen les futbolistes.
 • Organització de la Jornada de Futbol Femení en totes les delegacions, i de les Trobades Territorials Femenines.
  Acord amb l’INEFC per a la promoció del futbol femení a les escoles.
 • Reportatges a l’FCF TV
 • Actualització de la pàgina web futbolfemeni.com, amb continguts exclusius del futbol i futbol sala femenins.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.