La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja s’afegeix a l’iniciativa #petjadesfeministes, impulsada per l’Assemblea Feminista de les Terres de l’Ebre. Aquesta acció consiteix en pintar petjades de color lila als carrers de les poblacions ebrenques per reivindicar el lloc de les dones al món. En el cas de Sant Jaume d’Enveja, el consistori durà a terme l’acció aquest diumenge al pont Lo Passador i davant del mural de la plaça Marcel·lí Domingo, amb la participació de l’Assemblea Feminista, el Cercle Deesses Actives i l’Associació de Mestresses de Casa.

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.