Una seixantena de persones han participat este diumenge a l’última prova de la temporada del Circuit de Canicross de les Terres de l’Ebre. La cursa ha tingut lloc, un cop més, a l’emblemàtica finca Temps de Terra d’Amposta. En què els participants han recorregut gairebé set quilòmetres pels entorns de la Vall del Cabiscol. Amb esta cursa s’ha donat per acabat el circuit, que ha superat les expectatives de participants.

Coincidint amb el cap de setmana de Carnaval, nombrosos han estat els participants, tant humans com peluts, que s’han presentat amb les seues millors disfresses. Amb un temps de 28 minuts i 24 segons, Norbert Llobera ha aconseguit la primera posició en la categoria masculina. Va ser un final renyit amb Narcís Franch, que finalment entrava a 21 centèssimes de diferiència. El tercer lloc del podi va ser per a Christian Pellicer a 90 centèssimes del guanyador. En la disciplina femenina Clara Bosch va dominar la cursa, amb un crono de 35 minuts i 26 segons, seguida de Lia Balaguer a noranta-una centèssimes. Va completar el podi Aïda Tugues a més de quatre minuts de la guanyadora.

La modalitat de canicross està agafant any rere any més força, ja que cada cop són més les persones que s’animen a córrer acompanyats dels seus gossos arreu del territori.