El pavelló municipal de Vilablareix, a la comarca del Gironés, va acollir la 2a Fase Copa Catalana Copa Base Conjunts – Control Copa Espanya Masculí – Campionat de Catalunya Individual Base-Classificatori, amb participació de 387 gimnastes d’arreu de Catalunya i representació ebrenca.

En el cas de Maria Isabel Bolea, del Club Rítmica Tortosa, es va produir una fita històrica, ja que el quart lloc en la categoria juvenil de base propiciarà que siga la primera gimnasta que competirà representant un club tortosí al Campionat d’Espanya.

El club tortosí va ser quart en conjunts juvenils, però també va destacar el CR Ampolla en la competició de conjunts, amb el primer lloc infantil i segon cadet. En nivell 7, meritòria novena posició d’Àfrica Ruiz, en I/JV 03, competint també Carla Llambrich, Yuma Capera i Andrada Nicorescu i Gemma Brull del CE Ametlla de Mar. Per part del Xaloc de la Ràpita, dècima posició d’Alba Gil en I/IF 2008, i quarta de Zoe Gil en I/Pre BJ. Sara Soliva del CR la Sénia País del Moble va ser quarta en I/CD 2005, i en I/JV 2002, presència de Judith Fibla del Xaloc, Mariona Tresserras del CE Ametlla de Mar i Melanie Bel, CE la Sènia.

Redacció: E.A.