El conseller d’Interior Miquel Buch, acompanyat pel director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo, ha presidit aquest divendres l’acte de lliurament de vuit vehicles lleugers nous per als Equips de Prevenció Activa Forestal (UPC-EPAF). Un d’aquests vehicles s’ha entregat a l’EPAF de Gandesa/Móra d’Ebre.

Des d’aquesta setmana, els Bombers de la Generalitat ja disposen d’aquests vehicles, que substitueixen els anteriors que havien quedat obsolets. Amb aquesta incorporació les unitats EPAF guanyen mobilitat per desplaçar-se a les zones de treball amb el material necessari per desenvolupar les tasques de prevenció i suport en l’extinció d’incendis forestals que realitzen durant tot l’any.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.