L’exalcalde de Tortosa i actual diputat al Congrés per Junts per Catalunya, Ferran Bel, ha respost les acusacions del portaveu d’ERC, Xavier Faura, en relació a l’Hospital Verge de la Cinta. Bel ha desmentit les declaracions de Faura en què assegurava que va ser l’exalcalde qui va aturar el projecte del nou hospital de Tortosa. “És una falsedat”, ha dit Bel.

Bel s’ha esplaiat amb el portaveu republicà del qui ha dit que va ser alcaldable en les últimes eleccions no per decisió de les bases d’ERC sinó que per “imposició digital”, i li ha recordat que ha de saber compatibilitzar els interessos de Tortosa amb els del seu partit.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.