El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Genealitat de Catalunya ha fet efectius aquest divendres el pagament dels imports corresponents de l’ajut a l’Apicultura per a la millora de la biodiversitat de la campanya 2019. En concret, a les Terres de l’Ebre, el DARP ha distribuït 255.470,4 euros a 36 beneficiaris (27 al Baix Ebre, 6 a la Ribera d’Ebre, 2 a la Terra Alta i 1 al Montsià).

L’objectiu d’aquesta línia és la millora de la biodiversitat en els agroecosistemes fràgils on hi pugui haver espècies relictes, mitjançant actuacions dirigides a promoure sistemes d’explotació apícola que incloguin una major base territorial.

Aquest ajut, amb compromisos a 5 anys vista, s’emmarca dins del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2020, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

En el global de Catalunya, el DARP ha entregat un total de 653.978,88 €, a 107 beneficiaris de 30 comarques.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.