Les obres del Parc Fluvial del Delta segueixen avançant i està previst que els veïns i veïnes de Deltebre puguin gaudir d’aquest nou emplaçament durant la primavera.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha declarat que: “El Parc Fluvial del Delta és un pas més en la transformació de la façana fluvial de Deltebre que estem duent a terme des del govern municipal per convertir l’entorn del pont Lo Passador en un espai de projecció turística, cultural i de lleure”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.