Asaja, ACOBEM (Associació de Cooperatives del Baix Ebre i del Montsià) i el sector arrosser del delta de l’Ebre han convocat una jornada de protesta aquest divendres a Tortosa sota el lema “En defensa d’uns preus justos i una renta agrària digna”.

La protesta amb tractors i altres vehicles agrícoles està previst que arrenqui a les 11:30 des del pont del Mil·lenari amb la confluència de les diferents columnes que vindran de diversos punts de les Terres de l’Ebre (Aldover-Xerta/Deltebre-Sant Jaume-Amposta/Alcanar-Ulldecona-Santa Barbara- Ampolla-Camarles-Aldea).

Després del recorregut, es farà la lectura del manifest al Parc Teodor González.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.