Aquest dissabte es va disputar a Roquetes la tercera i quarta ronda del Campionat de Catalunya d’Edats a les Terres de l’Ebre i de la Lliga Territorial d’Escacs de les Terres de l’Ebre.

Una competició que representava un nou èxit per als jugadors i jugadores del CE Tortosa. En el Campionat de Catalunya d’Edats participava Xavier Mompel Ferruz i ha aconseguit guanyar les seves dues partides. L’última contra Alejandro Sánchez del CE Amposta. Amb aquestes dues victòries l’escaquista tortosí referma la seva condició de líder en solitari en la categoria sub-10.

En la Lliga Territorial hi participaven representant al club tortosí, en categoría cadet+juvenil: Cèsar Cervera,Aquib Chaudry. César va líder provisional. En categoria Aleví+infantil: Igor Valldepérez Villarroya i
Lluc Navarro Pedrós estan empatats al segon lloc amb 3 punts. En benjamins Miquel Albacar i Laia Fabregat estan empatats amb 3,5 punts en la primera posició. Mentre que Raul Flore i David Florin amb 2 punts estan empatats en cinquena posició. Per últim en categoria prebenjamí: Abel Pons va líder en solitari amb 4 punts, mentre que Roc Abel va segon amb 3 punts. Izan Rojas és nové amb 1,5 punts, mentre Quim Vidal,Gabriel Adell i Aran Navarro estan empatats amb 1 punt.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.