La FirArrels de Tivenys serà una fira temàtica dedicada cada any a un país diferent, enguany el territori escollit és Romania. Aquest esdeveniment aproparà al seu públic la gastronomia, la cultura, els balls i vestits tradicionals d’aquest país balcànic. La fira es celebrarà els dies 24, 25 i 26 d’abril.

L’objectiu de FirArrels és poder conèixer altres arrels, costums i tradicions i conviure amb elles tot un cap de setmana ple d’activitats, de mostra gastronòmica i cultural per a totes les edats.

Els espais principals on tindrà lloc la fira seran la Plaça Major, el Recinte Firal i els carrers que uneixen aquests dos indrets. Una zona estarà destinada al país protagonista; una altra a Tivenys, les Terres de l’Ebre i Catalunya; i la tercera allotjarà la part culinària.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.