Unes quaranta persones ha participat a la sessió d’avaluació i execució dels plans de polítiques de Dones i LGTBI d’Amposta el passat dijous. La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, ha destacat que avaluar l’execució d’aquest plans es fa “com un exercici de màxima transparència”. Per la seva banda, l’alcalde, Adam Tomàs, posa de relleu “la importància de treballar des de la participació, no només preguntant a la ciutadania sobre els temes que es treballen sinó també en rendir comptes dels compromisos adquirits; i això és el que es va fer amb aquesta sessió de devolució”.

El Pla local de Dones i el Pla local LGTBI volen promoure la igualtat entre les persones i eradicar situacions de discriminació per raó de sexe, el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere i eradicar l’LGTBIfòbia. Així mateix, aquests Plans volen ser instruments capaços d’aproximar i interrelacionar les polítiques d’igualtat home/dona i les polítiques per la diversitat sexual, afectiva i de gènere,
tot respectant les diferències d’acció que els hi són pròpies i necessàries a cadascuna.

Aquests Plans estan a l’abast de tots els ciutadans i es poden consultar al web de l’Ajuntament al següent enllaç: https://www.amposta.cat/ca/n3/laciutat/atencio-persones/area-accio-comunitaria-i-ciutadania

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.