En el transcurs del ple ordinari del mes de febrer, el portaveu d’ERC Joan Alginet va proposar que les instal·lacions de les piscines de Jesús i Maria portin el nom del recent traspassat Claudio Flores, treballador municipal encarregat del seu manteniment i alma mater durant molts anys de l’espai. Aquesta proposta, va ser acceptada pel govern municipal.

A Claudio, el recorden generacions senceres de joves i no tant joves del nostre municipi. Era espontani, compromès, un bon professional i sobretot una gran persona. Era d’aquells servidors públics que vivia amb passió tot el que feia, i aquell espai, era i formava part de la seva vida. Es desvivia per tenir-les impecables.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.