La UE Rapitenca va homenatjar dimarts passat a ‘Pepito de Rana’ en donar-li el seu nom al camp annexe de gespa artificial. José Sánchez, més conegut futbolísticament com a Pepito, ha estat lligat des de la dècada dels 60 al club rapitenc on ha desenvolupat diferents tasques dintre al club des de massatgista fins a encarregat del manteniment de les instal·lacions.

Homenatge merescut el que van retre la setmana passada a José Sánchez, més conegut futbolísticament com a Pepito de Rana. Estimat per tota la familía de la UE Rapitenca, la seva vinculació al club comença la temporada 65-66 com a massatgista. Al 82 entra a treballar a l’ajuntament com encarregat de manteniment i fa d’utiller del primer equip fins la seva jubilació al 2005.

Amb 80 anys recent complerts, Pepito no es perd un partit de la seva estimada Rapitenca havent viscut les èpoques més daurades del club a tercera divisió.

En l’acte van ser-hi presents l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, el president de la Unió Esportiva Rapitenca, Hernán Subirats i diferents personalitats vinculades amb el club rapitenc, jugadors de l’entitat i amics de tota la vida de Pepito.