L’empresa Infosa preveu acabar aquest dimecres les obres de reconstrucció de la barra del Trabucador, que es va trencar per diversos punts arran de la forta llevantada provocada pel temporal Glòria. L’explotació salina, ubicada en un extrem de la Punta de la Banya, ha estat tres setmanes completament aïllada, ja que l’únic accés per terra, l’istme del Trabucador, ha quedat completament negat pel mar.

Un cop passat el temporal, Infosa va contractar més d’una quinzena de tractors i camions per poder fer els treballs de reconstrucció de la barra amb aportacions d’arena de la mateixa zona. Durant aquestes tres setmanes, els treballs han consistit en reomplir d’arena aquelles parts de la barra més erosionades pel fort onatge marí del temporal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.