La Comunitat de Regants de l’Esquerra ha obert ja les comportes del canal principal, de forma extraordinària en un mes de febrer, per garantir que l’aigua dolça arribe als camps inundats pel mar durant el pas del temporal Glòria i efectuar el rentat de terres, un pas imprescindible per reduir la salinitat dels terrenys abans d’iniciar el cicle de l’arròs. Els regants han pogut obrir les comportes del canal una setmana  abans del previst, després de dies intensos de treball per buidar la làmina d’aigua salada del camps i fer les tasques de neteja i reparació de les infraestructures afectades pel temporal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.