El pròxim diumenge 9 de febrer el municipi de Sant Carles de la Ràpita acollirà la cinquena trobada d’Escoles de Bàsquet d’aquesta temporada 2019-2020.

Un total de nou equips de les categories Premini i Escola participaran en l’esdeveniment, que començarà a les 10:15 hores al Pavelló Municipal rapitenc.

Els conjunts participants són els següents. En categoria Premini, hi trobem CB Alcanar, CB Cantaires, CB Amposta A, CB Amposta B i AE La Sénia. I a la categoria Escola, competiran CB Cantaires, CB Amposta, CB Rapitenc i CB Vinaròs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.