El sindicat Unió de Pagesos ha convocat una tractorada a Deltebre per “alçar la veu contra la desaparició del delta de l’Ebre”. L’acció de protesta tindrà lloc aquest dimecres, 5 de febrer, a partir de les 10 del matí. La concentració serà als sequers de la Cooperativa (al costat del cementiri), a Deltebre, des d’on s’iniciarà la marxa cap a la platja de la Marquesa, un dels punts més afectats pel temporal Glòria. Unió de Pagesos fa una crida a la ciutadania a sumar-s’hi també amb altres vehicles.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.