Un veí d’Ascó, de 78 anys d’edat, ha mort a conseqüència d’un accident de trànsit que es va produir minuts abans de les set del vespre d’aquest dimecres a la N-420 a Falset. Per causes que es desconeixen, el vehicle on anava de passatger la víctima mortal va sortir de la via al punt quilomètric 843,1. El conductor de l’automòbil va resultar il·lès, però el passatger , ferit crític, va ser traslladat amb una ambulància del SEM a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona on va morir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.