L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat per regidors de l’equip de govern, ha visitat a Pep Batalla Vila, el primer nadó de l’any 2020 de Deltebre. Pep va néixer el passat 2 de gener, a les 23.30 hores, a Barcelona, i és fill de Josep Batalla i Maria Vila. 

Durant la trobada, a casa del petit Pep, tant l’alcalde com els regidors han pogut compartir les primeres experiències de la jove família amb el nou nascut. Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre, a banda de donar l’enhorabona a la parella, també s’ha realitzat un petit present a la família.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.