Segons ha pogut saber Ebredigital, arran d’una reunió que s’ha mantingut aquest dimecres entre el president del FC Barcelona, Josep Maria Bertomeu, i el màxim mandatari del CD la Cava, Josep Arques, han arribat a l’acord de confirmar que el club blaugrana jugarà un amistòs contra el conjunt que entrena Carlos Gilabert a tercera catalana, abans de que s’acabi la temporada 2019-2020.

Una proposta que ajudarà a sufragar les destrosses que ha causat el temporal Glòria a les Terres de l’Ebre i en especial al litoral del Delta de l’Ebre. Un terreny que ha estat aprovat com a zona catàstrofica, com també ho han estat localitats limítrofes com l’Ampolla, Sant Jaume d’Enveja, la Ràpita, l’Aldea o les Cases d’Alcanar.

Com ja va passar a Cartagena el FC Barcelona ha acceptat la petició del modest equip de Deltebre, que espera que els ajudi a recaptar diners pels afectats del temporal.