L’equip de govern de l’Ajuntament d’Amposta (ERC) i els grups de l’oposició del PSC i Junts han fet aquest dimarts una compareixença conjunta per condemnar públicament “la violència física i verbal” protagonitzada pel portaveu de Som Amposta, Germán Ciscar, un cop l’alcalde Adam Tomàs es va veure obligat a suspendre el ple per l’actitud irrespectuosa de l’altre regidor del grup populista, Félix Aliau.

El govern d’ERC ha demanat al president de Som Amposta, Josep Dalmau, la dimissió de Ciscar i han explicat que si no ho fa, a partir d’ara s’abstindran de participar en els debats i votacions d’aquelles propostes que presenten al ple i que respondran per escrit les preguntes que formulen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.