El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha començat a avaluar els danys al Delta del temporal Gloria amb una primera xifra per al sector aqüícola. S’ha perdut el 20% de la producció de marisc i caldran 1,5 milions d’euros per recuperar les batees trencades. També es treballa amb urgència per netejar el fons marí perquè els efectes de la tempesta tenen encara moltes pesqueres a port sense poder sortir a feinejar.

El Departament investiga quin és l’origen dels centenars de tonyines que han aparegut a les costes i que arrepleguen, mortes, les embarcacions d’arrossegament. Com estan putrefactes, malmeten la resta del peix. Adverteixen també del risc de consumir-ne carn arran de les imatges de ciutadans esquarterant-les.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.