La companyia del coreògraf Roberto Olivan portarà l’espectacle Socarrel al Festival Tradicionarius de Barcelona. Socarrel és un espectacle que neix de la fusió del moviment, l’electrònica i la polifonia tradicional amb la participació de Roberto Olivan, el ballarí Magí Serra, l’artista electrònic Laurent Delforge, el quartet de veus occitanes Vox Bigerri i el ceramista Joan Panisello. Així  l’espectacle combina elements com el fang, el moviment, la tradició i els paisatges sonors electrònics basats en el binomi home-natura. Socarrel podrà veure’s al teatre Centre Artesà de Gràcia el 28 de febrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.