Els Bombers de la Generalitat han extingit a les 16.38 hores un foc declarat aquest dimecres al migdia a la serra del Boix, al terme de Bítem, que ha cremat prop d’1,2 hectàrees d’arbusts i matolls. En total hi han treball set dotacions dels Bombers i també un helicòpter bombarder perquè així ho han requerit les condicions orogràfiques de la zona afectada, força abruptes. De moment, es desconeixen les causes que han provocat aquest foc originat prop del parc eòlic Ecovent de Tortosa

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.