Fins a 30 persones han començat a treballar aquest dimerats a l’Ajuntament d’Amposta en el marc dels programes Treball i Formació i Enfeina’t, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
En concret, s’han contractat deu persones aturades de llarga durada dins el programa Treball i Formació per ocupar set llocs d’operaris i operàries de neteja, dos agents cívics, dos auxiliars d’informació, un conductor de camió, un ajudant d’electricista quatre peons d’obra pública, un operari d’obra pública i dos pintors. Aquestes persones eren totes aturades de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys (PANP), persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania o dones en situació d’atur (DONA). El programa inclou dos tipus d’accions en funció de la durada del contracte que és de sis o dotze mesos.

Quant al programa Enfeina’t, s’han contractat deu persones per a la realització de tasques d’auxiliars administratives i peons especialitzats no qualificats. El programa permet contractar persones inscrites a l’Oficina de Treball durant un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.