El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat les obres de reforma integral de l’estació d’autobusos de Tortosa amb una inversió d’uns 300.000 euros. Els treballs previstos contemplen la renovació de tot el paviment de l’estació, la reforma de les marquesines, la rehabilitació de la sala d’espera i altres treballs d’urbanització. El calendari d’execució s’ha fixat en quatre mesos. A la zona d’andanes les obres es faran en dues fases per no interrompre totalment el servei.

José Maria Chavarria, conseller delegat d’Hife, empresa concessionària de l’estació d’autobusos de Tortosa, ha explicat que el paviment d’aquesta terminal es trobava molt deteriorat després de 25 anys d’ús, amb un trànsit diari de 150 busos. L’estació d’autobusos de Tortosa es va inaugurar l’1 d’abril de 1995.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.