Al voltant de les 9 del matí d’aquest diumenge, un grup de ciclistes s’ha trobat amb el cos sense vida d’un home al voral de la carretera. Pel que sembla, es tracta d’un vianant que passejava pel costat de la carretera N-340 al punt quilomètric 1050 al terme municipal de Vinaròs.

Es desconeixen les causes de la seva defunció, però tot apunta que hauria patit una aturada cardíaca. Es tractava d’un veí de Vinaròs, d’aproximadament uns 80 anys.

A l’arribada del forense s’ha fet l’aixecament del cadàver i la funerària judicial ha traslladat el cos sense vida de l’home a l’Institut de Medicina Legal de Castelló on se li practicarà l’autòpsia i determinarà les causes de la seva defunció.

Font: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.