La radiografia de la venda física de números de la Grossa de Cap d’Any és desigual segons sigui en gasolineres, petits quioscos de barri o supermercats.

Les tendències van des d’aquells establiments que n’han venut el doble, fins als que han acabat totes les butlletes però que admeten que enguany n’han encarregat menys perquè durant l’estiu no es va vendre ni un número.

Alguns dels compradors amb qui ha pogut parlar l’ACN aquest diumenge al matí han destacat que sense ser grans jugadors, els agrada participar a la Grossa “perquè almenys tenim molt clar on van a parar els beneficis“. D’altra banda, alguns venedors han comentat que encara hi ha confusió amb el preu de les butlletes, ja que molts segueixen pensant que un número val cinc euros –quan en realitat val deu-, com el de Sant Jordi.

Autor: