L’Auditori de la Lira Ampostina acollirà el concert benèfic del Cor Gòspel Living Water de Madrid el pròxim 12 de gener a les 18.00 hores. Aquest cor és un projecte musical nascut l’any 2007 amb un únic objectiu: donar a conèixer el gòspel. El cor està format per més de 70 veus i més de 10 músics. Aquesta formació musical transmet esperança en totes les seues cançons, que poden anar des dels himnes evangèlics més clàssics al gòspel més contemporani.

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros, poden adquirir-se a Box Idiomes d’Amposta o a l’Oficina de venda d’entrades de cultura i festa de l’Ajuntament, així com a l’establiment Fontallum o el consistori de Camarles; i també en línia. Els diners que es recaptaran amb la venta d’entrades es destinaran a la Fundació Noelia ‘nens contra la Distròfia Muscular Cognitiva per Dèficit de Col·lagen VI’. La Fundació Noelia és una organització sense ànim de lucre, què va néixer al novembre de l’any 2015, amb l’objectiu d’acompanyar a les famílies i afectats d’aquesta malaltia, amb la finalitat de poder millorar així la seva qualitat de vida.

La capital del Montsià, però, no serà l’únic municipi català que rebrà el cor, sinó que el dia abans -l’11 de gener-, la formació actuarà al Teatre Fortuny de Reus.