La coneguda amb el nom de ‘la carretera de la vergonya’, el vial estret i en mal estat que uneix els nuclis de la Ràpita, el Poblenou i el Trabucador, també té la seua particular nadala.
Lo Suís, Rosaleda, Ruso i Sanareu Records ha unit art, imaginació i creativitat per enregistrar aquesta nadala que, amb un to força irònic, reclama l’execució de les obres de millora d’aquesta infraestructura. L’enregistrament ja s’ha viralitzat per les xarxes socials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.