La programació de Canal Terres de l’Ebre per aquest Nadal arrenca aquest dimarts, 24 de desembre, a les 20.30h amb l’emissió del programa especial de ​‘L’Estret de Magallanes: el teu regal’ on els teleespectadors podran ballar amb números musicals dels treballadors de la televisió, gags d’humor i moltes sorpreses més per celebrar l’arribada del Nadal.

Seguidament, a les 21.30h, s’emetrà el concert de Nadal ‘Mots per la Pau’ amb tota la música i ​melodies de la tradició nadalenca. Per acabar, a les 23.30h, es podrà veure en directe la ​Missa del Gall des de Montserrat, una cita obligada per a tots aquells que vulguin donar de la manera més tradicional la benvinguda a les celebracions nadalenques.

El dia de Nadal, Canal Terres de l’Ebre ​estrenarà a les 22h el documental ‘Julio Antonio: l’escultor de la bohèmia’​, un retrat per conèixer qui era el prestigiós escultor de Móra d’Ebre nascut el 1889. Per Sant Esteve, també a les 22h, es podrà veure ‘Herois Nus: el monument de Julio Antonio’, on coneixerem què s’amaga darrere ‘Els Despullats’, l’obra més emblemàtica de l’escultor i que ha esdevingut tota una icona per a la ciutat de Tarragona.

Fragment del documental ‘Julio Antonio: l’escultor de la bohèmia.

La música, la protagonista de la programació

Durant aquestes festes, la música serà la protagonista a Canal Terres de l’Ebre amb la reemissió del 13è Concert de Bandes Vila de la Sénia i del 56è Concert de Bandes d’Amposta, a més dels concerts del videojoc Gris, Amposta amb Cor, i l’espectacle musical ‘La Cantina Cantorum’ del Cor Flumine de Tortosa.

Així mateix, també es podrà veure l’innovador concert ‘El Elements’, l’òpera Falstaff, l’actuació d’El Petit de Cal Eril, i l’emissió dels Concerts de Vivaldi & Les quatre Estacions de Piazzolla.

A banda de la música, durant tots aquest dies de festes, els teleespectadors podran gaudir de les reemissions dels programes, reportatges i especials més destacats del 2019 de Canal Terres de l’Ebre, com el Picalletres, El Mirador, Maiors, o Espais de Saó Fonda, així com la Cerimònia Inaugural dels World Sports Games – Tortosa 2019, l’acte institucional que es va celebrar a Xerta contra la sentència del Tribunal Suprem, el recent 3r Trofeu Cambra de Comerç de Tortosa – 34a Descens de l’Ebre, o els reportatges especials sobre l’incendi de la Ribera d’Ebre.

Igualment, tots aquells que vulguin tornar a descobrir tots els secrets de la Batalla de l’Ebre ho podran fer aquest Nadal amb les reemissions dels 18 capítols del programa ‘Tremolors: històries de la batalla de l’Ebre’.

Com altres anys, la programació també inclourà un recull dels millors reportatges emesos durant aquest any d’actes, fires i festes del nostre territori, amb l’emissió de l’’Ebredigital TV: Especial Nadal’. Igualment, com l’any passat, Canal Terres de l’Ebre oferirà programació infantil al matí de 9 a 10h, i a la tarda de 16 a 17h.

​Clara Tena presentarà l’últim programa de l’any per a tot Catalunya

Aquest any, el magazín matinal Ben Trobats’, presentat per la periodista de Canal Terres de l’Ebre, Clara Tena, serà l’encarregat de clausurar el 2019 amb un programa especial amb molta música i humor, des de Palafrugell.

Igualment, Canal Terres de l’Ebre emetrà, durant aquestes festes continguts de La Xarxa com les finals més destacades dels Roller Sports Games 2019, la Catalunya Stars de patinatge artístic, el concurs de gossos d’atura de Torroella de Montgrí, l’espectacle Impro Side Story, l’obra de teatre ‘Bestiari de Josep Carner’, o els programes especials del Connecti.cat Als 4 Vents, que es van realitzar des del Festival Deltebre Dansa i Prat de Compte, respectivament.

Els informatius es mantenen

Malgrat l’aturada temporal de la programació habitual durant les festes nadalenques, Canal Terres de l’Ebre manté el seu informatiu de referència, L’Ebre Notícies, que continuarà amb les seves emissions regulars 

de dilluns a divendres a les 20.30h, així com l’’Al Dia. Territori Sénia’, i l’’Al Dia. Cap de Setmana’. Cal destacar, també, que el dia 31 de desembre a les 19h, L’Ebre Notícies oferirà un especial informatiu de 3 hores amb un resum de les notícies més destacades d’aquest any.

En definitiva, Canal Terres de l’Ebre ofereix una àmplia i variada programació durant aquestes festes de Nadal amb l’objectiu d’oferir a tots els ebrencs els millors continguts audiovisuals mitjançant la televisió local líder d’audiència a les Terres de l’Ebre i referència de les televisions locals de tot Catalunya. Tota la programació i horaris es poden consultar al portal www.ebredigital.cat o al servei de programació de la televisió.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.