El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, el tortosí Ferran Bel, ha presentat aquest dimecres a la mesa de la Cambra Baixa una bateria de preguntes adreçades al Ministeri de Foment i a Renfe sobre els nous serveis ferroviaris que tindran les Terres de l’Ebre.

Segons Bel, “no és de rebut que encara no estiguin fixats aquests serveis i horaris quan queda un mes per a la posada en marxa de la doble via en el tram de Vandellòs-Tarragona”.

Les tres preguntes que ha presentat Bel en la seva primera iniciativa parlamentària d’aquesta legislatura són: “El Ministeri de Foment i Renfe tenen previst suprimir les parades de l’Euromed a l’estació de l’Aldea-Amposta-Tortosa?”, “El Ministeri de Foment ha anunciat l’entrada en funcionament de la doble via en el tram entre Vandellòs- Tarragona durant el mes de gener de 2020. Té previst durant el primer trimestre implementar serveis regionals ràpids, tipus Avant, entre Tortosa i Barcelona, amb parada a l’Aldea i el Camp de Tarragona (connexió AVE)? Aquests serveis quina freqüència diària tindran?”, “El Ministeri de Foment ha anunciat l’entrada en funcionament de la doble via en el tram entre Vandellòs-Tarragona durant el mes de gener de 2020. Quines millores, número de freqüències, horaris i temps dels viatges té previst implementar a les línies R15 i R16?”.

L’exalcalde de Tortosa ha afegit que “des de Junts per Catalunya seguirem presentant accions per tal d’exigir el compliment dels acords i per denunciar el maltractament dels serveis ferroviaris al territori”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.