La Federació Catalana de Futbol ha publicat aquest dimecres un reportatge amb protagonisme ebrenc. En concret de l’àrbitre més jove i el de major edat que hi ha actualment al comitè técnic arbitral català.

El reportatge es centra en repassar la dilatada trajectòria dintre el món de l’arbitratge de Crespo que amb 53 anys d’edat i 36 d’experiència al món arbitral, repassa les anècdotes i vivències que ha viscut en aquests anys dedicat a l’estament federatiu on ha estat vint temporades com a col·legiat principal a Segona Divisió ‘B’ i 10 més a Tercera Divisió Nacional. Felipe Crespo, afiliat al Comitè Tècnic d’Àrbitres des del 1983, analitza el present, passat i futur de l’arbitratge.

D’altra banda el jove de catorze anys d’edat Miquel Marsà Ferré diu que “a mi m’agradava bastant arbitrar i he vist que el progrès de la temporada que he estat arbitrant l’evolució ha estat bastant bona“.  A més afegeix que “quan jo era més petit dubtava de les faltes de si era directa o indirecta i no me n’enterava massa i quan vaig vore que els meus amics entraven al curset me vaig preguntar: i perquè no provar-ho?

Font: FCF