El pavelló poliesportiu de Roquetes serà l’escenari el dissabte 14 de desembre de la gala dels Premis Esportius Baix Ebre que enguany arriba a la setzena edició. Es tracta d’un esdeveniment molt consolidat i únic a Catalunya per les seves característiques en guardonar i reunir en un mateix dia a esportistes escolars i federats de la comarca que han obtingut durant la passada temporada com a mínim un pòdium en competició territorial, nacional, estatal i internacional tant en l’àmbit individual com d’equips.

Aquesta circumstància farà que enguany els premis, organitzats pel Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Baix Ebre, apleguen a uns 800 esportistes de més de 30 modalitats esportives diferents. Entre tots els guardonats s’escollirà el millor esportista o equip en edat escolar del 2019, també el millor esportista federat en edat escolar i el millor esportista absolut de la comarca del Baix Ebre.

A les tres grans distincions s’afegiran els premis a la promoció esportiva de la comarca del Baix Ebre, a la millor entitat pels seus èxits esportius, a la millor entitat per la seva tasca de promoció esportiva, a l’empresa o entitat pel seu patrocini, al millor col·laborador esportiu, a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l’esport, el premi fai-play a l’esportivitat, el reconeixement al millor esdeveniment esportiu de l’any, i el premi especial a la promoció esportiva de la comarca. Tots els guardons específics seran decidits per un jurat qualificador que també atorgarà una sèrie de mencions especials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.