Un total de 151 alumnes rebran el Premi a l’Excel·lència als estudis, un premi del qual es beneficiaran estudiants de Cicles Formatius, Graus Universitaris, Màsters i Estudis Superiors en Música i Dansa. L’import de la beca és d’entre 129 i 1.000 euros per estudiant, en funció dels resultats acadèmics obtinguts durant el curs passat. En total, l’Ajuntament entregarà prop de 50.000 euros en aquests ajuts.

L’entrega dels Premis es realitzarà dintre del marc de la 2a edició de la Gala de l’Educació, que serà el proper dia 6 de desembre de 2019 a les 18 hores a l’Auditori Municipal d’Amposta, dins de la programació de la Fira de Mostres d’Amposta. Durant la jornada l’Ajuntament també farà un reconeixement als 10 professors jubilats al llarg del curs 2018-2019, que són: M.Carme Selma Reverté, del Soriano Montagut, Eugeni Bernard Olivé, de ESARDI, Pilar Elena Monllaó i Ramon Sogues de ITEC, Nuria Fatsini i M.José Fuster del Miquel Granell, M.Dolores Dimas del Sagrat Cor, Pere Albesa, Maria José Benaigues i Gabriel Perles de l’Institut Montsià. Tot seguit, es realitzarà la presentació de la publicació del XIII Premi de Recerca Batxillerat ‘Ciutat d’Amposta’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.