El ple de l’Ajuntament de Roquetes ha aprovat el pressupost per a l’exercici 2020 amb els vots favorables d’ERC, les abstencions de PSC, Movem Roquetes i Ciutadans, i els vots en contra de Junts per Roquetes-Ravaleta. El pressupost ascendeix a 6.397.330 euros i és un 1,26% superior al de l’exercici anterior.

El capítol d’inversions puja a 530.324 euros i inclou una partida per millorar el carrer Major i avinguda Ports de Caro, la zona forestal de Cova Avellanes, la pavimentació de l’aparcament de la piscina coberta i la millora de la primera planta de l’edifici de l’Ajuntament.

També s’inclou a l’apartat d’inversions l’enderroc de la zona ubicada entre els carrers Murall i Matarranya, i l’adequació del Casal de la Raval de Cristo.

L’alcalde Paco Gas (ERC) ha destacat les inversions que es duran a terme als camins municipals. “Destinarem un total de 514.313 euros, una quantitat en camins mai invertida, en un sol any, al nostre municipi”, ha indicat.

Pel que fa a l’apartat social i de qualitat de vida, un dels eixos d’actuació principal de l’equip de govern, es millora l’assignació a les entitats i es destinen 2.000 euros al Comerç Agrupat de Roquetes, amb l’objectiu de garantir el bon funcionament del teixit associatiu del municipi.

La regidora d’Hisenda i Dinamització econòmica, Tere Moreso, ha remarcat que “hem volgut plantejar uns pressupostos de manera responsable i mostra d’això és la millora dels indicadors econòmics tal com demostren les últimes liquidacions del pressupost i tal com demostra la reducció de l’endeutament municipal en mínims històrics”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.